JO VAIG AMB MI


Propera sessió el 21 novembre
  • Inici | 18:00
    Dura | 60 min.
  • Espai Cultural Fàbrica Vella
    Sala JORDI FÀBREGAS

En escena el 21 novembre

La Sol és una nena molt especial, duu unes ales i porta ocells al cap. A la Sol li agrada moltíssim un noi que es diu Martí, però en Martí no li fa cas, no la mira, mai la mira, de fet sembla que ni la vegi. Els amics de la Sol li aconsellen que provi de canviar coses de la seva aparença física i de la seva personalitat perquè pugui despertat l’interès d’en Martí i ella, que està disposada a tot, es desfà les cues dels cabells, es treu les ulleres, les pigues de la cara, les ales i, fins i tot, els ocells del cap.

Afortunadament la Sol té una família que l'estima molt, que l'han criat en harmonia , estimulant la comunicació, el respecte i, per descomptat, el sentit de l'humor. Ella soleta arribarà a conclusions precises i decisives per a la seva felicitat...
I per explicar aquesta història cantarem, ballarem, jugarem, riurme i, sobretot, ens estimarem!!
És una història per a nens i nenes de 6 a 12 anys. En aquesta franja d'edat hi ha un fet fonamental del creixement de l'individu: es fa el pas de l'infantesa a l'adolescència , és l'inici de la pubertat, una muntanya russa física, psiquica i sentimental on ens convertim en una mena de nàufrags sense rumb: Cal, per ensortir-nos, tenir una bona autoestima, que és un pilar essencial per poder desenvolupar-nos com a bones persones i trobar valors necessaris per crear la nostra pòpia felicitat.
 
JO VAIG AMB MI, parla de la victòria de l'autoestima sobre les pressions socials, prla de l'amor i el respecte per un mateix i parla de la necessitat de ser nosaltres mateixos.
Tant de bo mai no perdem les nostres ales i sapiguem dir " JO VAIG AMB MI" perquè això ens donarà llibertat